AYR? Aigües Obertes – excursió Vies Braves 4 d’Octubre 2015

Ahir 4 d’Octubre, AYR? Aigües Obertes va dur a terme l’edició 2015 de l’excursió Vies Braves. 20 socis, simpatitzants i familiars van dur a terme 2 trams d’aquesta espectacular sortida. Al igual que en l’edició del 2014, part del grup ho va fer nedant través de les Vies i la resta de famílies i acompanyants van seguir el transcurs del recorregut a través del Camí de Ronda.
Sobre les 10:15H Iniciem l’activitat amb la Vies Brava de Roses, des de Cala Canyelles fins a proximitats del Port. Completem 1800mts amb un mar en un estat gairebé ideal per fer la Travessia. L’aigua al voltant dels 20 graus i una temperatura exterior que no superava els 17 graus, ens va permetre iniciar la jornada esportiva de la millor manera. El temps envoltat de molts núvols, era el final de diversos dies de tempestes i mar de fons en tota la Costa Catalana.
Acabada la Via de Roses, vam agafar novament l’autocar que ens va traslladar durant tota la jornada per la costa gironina i sobre les 13H comencem la segona via tocant el Port de la Clota (L’Escala) acabant l’etapa 1200mts més abaix en la Cala d’Illa Mateua. El clima continuava ple de núvols, el sol no va apuntar durant tota la jornada el que va provocar que avançant el dia, anàvem acumulant una mica de cansament i sobretot una mica de fred. Igualment aquesta situació, a cap moment va impedir que gaudim de l’activitat proposada.
Una vegada acabada la segona etapa, tots el grup va menjar a la platja Cala Montgó de l’Escala. Cada família va portar menjar de tuper i hem compartit pic-nic entre totes, gaudint del merescut descans a la platja mentre el plugim ens ho va permetre. A les 19:30 ja de tornada en Barberà, comencem recordar amb un gran somriure les vàries anècdotes de la jornada, pensant ja en la propera edició amb moltes ganes de repetir.
Agraïm la col·laboració de Serrat Bus per confiar una vegada més en ARY?, fet que ens va permetre traslladar-nos durant totes les etapes. Un especial agraïment als familiars i amics que van acompanyar donant suport constant amb avituallamts i menjar als que es van desplaçar nedant per les Vies.
Per destacar a sobre de tot, l’excel·lent ambient entre tots els participants i el clima familiar de la sortida. No està de més tornar a repetir els elogis de les vistes màgiques de la Costa Brava, tant des del punt de vista dels nedadors veient tota la façana des de dins del Mediterrani com l’amplitud de l’horitzó que permet la bellesa singular de camí de Ronda. Tot aquest condiments plegats van fer una vegada més d’aquesta excursió, una de les activitats més destacades de AYR? en la temporada que només acaba de començar.

Carrito

  • No hay productos en el carrito.