L’Ajuntament de Badia del Vallès, representat pel cinquè tinent d’Alcaldessa i el tècnic d’Esports han confirmat la realització de l’edició 2016 de la Cursa Badía.
En la reunió mantinguda ahir Dijous 8 entre els del Consistori amb representants del Club Esportiu Are You Ready (AYR?) es va fer un repàs de la Cursa de la temporada anterior, es van comentar aspectes generals i s’ha establert calendari i dates per poder complir amb la planificació més adequada.

El projecte per tercer any consecurtivo es durà a terme entre l’Ajuntament amb la col·laboració de AYR?.

 

El passat dissabte 3 d’octubre el Grup de Joves del Casc Antic amb la col·laboració de l’ajuntament de Barberà del Vallès, va organitzar amb gran èxit les setenes 4 hores de resistència en BTT del Castell de Barberà.
En un dia on la pluja va fer acte de presència i va tenir els corredors pendents del cel, a les 5 de la tarda, puntualment, … Read More

Ahir 4 d’Octubre, AYR? Aigües Obertes va dur a terme l’edició 2015 de l’excursió Vies Braves. 20 socis, simpatitzants i familiars van dur a terme 2 trams d’aquesta espectacular sortida. Al igual que en l’edició del 2014, part del grup ho va fer nedant través de les Vies i la resta de famílies i acompanyants van seguir el transcurs del recorregut a través del Camí de Ronda.
Sobre les 10:15H Iniciem l’activitat … Read More

Activitats que podem fer per mantenir el nostre cervell en forma:
Tot el que fa bé al cor, fa bé al cervell:
– evitar el sobrepès,
– menjar de manera saludable per evitar l’obesitat: no a la ingesta de begudes cola i menys amb sucre,
– controlar que la tensió arterial no es dispari, no tenir alt el colesterol i la hiperglucemia,
– Exercici físic: no solament fa bé al cor, … Read More

En el Dia Mundial del Cor, us deixem alguns consells i links amb informació d’interès general.
Decàleg de Vida Sana, Fundación Española del Corazón
Una setmana per cuidar el teu cor
Bombeja el teu cor de la A a la Z
No serveix nomès fent bona lletra i recordar-nos un dia a l’any, sinó cal d’engegar-nos. Us passem alguns consells extrets de la pàgina del World Hearth Day
En … Read More

El Dissabte 3 d’Octubre de 2015 el GRUP DE JOVES DEL CASC ANTIC (Barberà del Vallès) organitza la
VII 4 Hores de Resistència en BTT – Castell de Barberà.
És una cursa en BTT que es fa dins un circuit tancat d’ aproximadament un quilòmetre on els participants organitzats en equips de tres corredors van donant voltes al circuit, Guanyará l’equip que més voltes faci dins les … Read More

A través de les web de l’Informe Mundial sobre l’Alzheimer 2015 titulat «L’impacte global de la demència: Una anàlisi de la prevalença, incidència, costos i tendències» publicat recentment per Alzheimer’s Disease International (ADI) sosté que existeixen al voltant de 46,8 milions de persones que viuen amb demència a tot el món.
Les xifres són impactants ja que el cost social i econòmic anual de la demència (en xifres actuals) és de 818 bilions de dòlars, i s’espera un cost d’un trilió de dòlars en sol tres anys (el cost s’ha … Read More

Gran èxit de la 3era edició de la Festa del Fitnes en l’Av. Maria Cristina. Com a part dels actes de la Festa de la Mercè, al voltant de 4000 persones s’han reunit per dur a terme coreos que han permès el gaudi dels assistents.
Gran quantitat de centres esportius s’han adherit a la campanya. Va haver-hi espai per a la participació de persones amb mobilitat reduïda sent un esdeveniment obert per a tothom, … Read More

El diumenge 4 d’Octubre, socis i simpatitzants de l’AYR? anirem per segon any consecutiu a realitzar algunes etapes de Vies Braves – Costa Brava, Girona, amb la intenció de repetir l’experiència de l’any passat.
L’activitat està dirigida a famílies, ja que mentre alguns membres podran gaudir de nedar en aigües obertes per aquest tipus ùnic de costa, els acompanyants podran seguir als nedadors a través del … Read More

El passat 26 de març, AYR? Va col·laborar, a la jornada organitzada per Bertral Assessors, per parlar de les obligacions legals de les associacions.
A l’acte hi van assistir prop de 30 persones representants de diferents entitats que van voler conèixer de primera mà, quines eren els obligacions a les que estan sotmesos, i com afrontar-les per tal de gestionar l’associació d’una manera adequada estant al corrent de les obligacions fiscals, laborals i comptables.
Llegir mes…
Read More

Carrito

  • No hay productos en el carrito.