AYR? BIKE – VII 4 HORES DE RESISTÈNCIA CASTELL DE BARBERÀ

El passat dissabte 3 d’octubre el Grup de Joves del Casc Antic amb la col·laboració de l’ajuntament de Barberà del Vallès, va organitzar amb gran èxit les setenes 4 hores de resistència en BTT del Castell de Barberà.
En un dia on la pluja va fer acte de presència i va tenir els corredors pendents del cel, a les 5 de la tarda, puntualment, es va donar la sortida als 21 participants que repartits en 7 equips de 3 corredors, van donar voltes a un circuit marcat dins l’entorn incomparable del Castell de Barberà.
L’equip guanyador d’enguany va ser el composat pel Javier Curiel, Ramon Cos i Alex Isart, amb 186 voltes. Des de la primera hora el equip format per aquests corredors es va posar al capdavant de la classificació i ja no la va deixar fins al final de la cursa,
Remarcar també la participació dels equips formats per Enric i Pau Guardi, Iván Mendo, i Genis, Pau i Marc Vilaseca, tots ells entre 12 i 14 anys, que van estar competitius durant les 4 hores que va durar la prova. Així doncs, i com ja avançàvem en edicions anteriors el Grup de Joves té assegurat el relleu generacional.
Per la bona alimentació dels participants durant la prova, l’organització va muntar un bon avituallament líquid i sòlit, per tal que les forces no defallissin i els participants poguessin donar-ho tot fins al final com així va ser.
En acabar les 4 hores tots els participants, organització i públic van poder sopar un merescut entrepà al mateix castell de Barberà.
Esperem per l’any vinent tornar a repetir amb noves fórmules i més emocions.

Carrito

  • No hay productos en el carrito.